Cambridge certificates

Cambridge certificates

Op 18 maart 2021 was het eindelijk weer zover: the British Council kon weer examens voor de Cambridge internationaal erkende certificaten afnemen. Fijn voor de cursisten die hard hebben gewerkt om zich voor te bereiden op het examen.

Een Cambridge Business English certificaat is een bewijs voor het niveau van je Engels in een zakelijke context. Vantage is op B2 en Higher is op C1 niveau (Europees Referentiekader). Met het certificaat kun je aantonen dat je zowel schriftelijk als mondeling kunt communiceren over een breed scala van zakelijk gerelateerde onderwerpen, van klanttevredenheid, marketing en financi├źn tot rapporten schrijven en gecompliceerde e-mails.  

Wat interessant is aan een cursus zakelijk Engels met als doel het Cambridge examen, is die grondige en brede verrijking van kennis. Je woordenschat krijgt een boost, je frist grammatica op en leert bij, je hoort en leest nieuwe informatie over onderwerpen waarmee je normaal niet zoveel te maken hebt, en je versterkt je communicatieve vaardigheden.

Natuurlijk kan je ook deze grondige cursus doen zonder het examen. Of juist een paar lessen nemen voordat je het examen gaat doen om bijvoorbeeld alleen spreekvaardigheid te trainen. Bij Talenteren is maatwerk het uitgangspunt. Neem contact op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + elf =