U redt zich goed met Engels. U spreekt en schrijft begrijpelijk Engels. U zou wel de puntjes op de i willen zetten en professioneler willen overkomen. Uw grammatica opfrissen en goede Engelse teksten leren schrijven.
Met aandacht voor opbouw en woordkeus zodat uw boodschap duidelijk is en in correct Engels geschreven.

Wat u leert

In deze cursus Engels schrijven, behandelen we het volgende:

  • Alle belangrijke grammatica die u nog niet voldoende beheerst
  • Het schrijven van duidelijke, correcte zakelijke teksten
  • Woordenschat voor het schrijven van zakelijk Engelse of Technisch Engelse teksten.

Maatwerk: u leert wat u nodig heeft. Bij Talenteren leert u wat u nodig heeft in de dagelijkse praktijk. Dat betekent dat u werkt met teksten (e-mails, brieven, rapporten, handleidingen) die u moet of wilt kunnen schrijven.

Zo bouwt u ook een persoonlijk naslagwerk op met veelgebruikte zinnen, woorden en modelteksten. Daarnaast hoeft u geen grammatica te leren en te oefenen die u toch al beheerst. Die tijd kunt u beter besteden aan bijvoorbeeld de uitbreiding van uw Engelse woordenschat.

Voorgesprek

Tijdens het voorgesprek gaan we uitgebreid in op uw leerdoelen. We bespreken wat u nodig heeft aan woordenschat, voor zowel vakjargon als zakelijk Engels. We maken samen een lijst van de onderwerpen die we gaan behandelen. We bepalen uw niveau van beheersing van het Engels.

Talenteren adviseert wat de meest effectieve invulling van de cursus is en zorgt voor maatwerk lesmateriaal. Het aantal lessen hangt af van het huidige niveau en het leerdoel. In de praktijk varieert dat van 2 tot 20 lessen.

Meer informatie? 

Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak.

Neem vandaag nog contact op

Meer informatie? 

Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak.

Neem contact op

Onze klanten