Talenteren taaltrainingen Engels is opgericht in 2008. Alice van Lenteren begon met het geven van cursussen zakelijk Engels. Talenteren geeft nu cursussen zakelijk, technisch Engels en algemeen Engels door het hele land.

Veel ervaring met maatwerk cursussen Engels

Onze cursisten en opdrachtgevers zijn van het begin af aan enthousiast en delen dat met anderen. Zo kwamen we al snel bij heel verschillende bedrijven, die niet alleen hun zakelijk Engels maar ook hun technisch Engels wilden verbeteren.

Maatwerk is belangrijk voor onze klanten, nieuwe kennis, die aansluit bij wat je al weet, doelgerichte oefeningen waar je veel aan hebt in de praktijk. En vooral ook de persoonlijke aandacht voor cursisten, de cursus aanpassen aan hun manier van leren, hun tempo en taalgevoeligheid.

Talenteren is gegroeid tot een bureau met veel ervaring met heel uiteenlopende maatwerk cursussen Engels, zowel zakelijk als technisch en meestal een combinatie hiervan.

Kwaliteit

Onze docenten zijn:

  • Universitair geschoolde docenten Engelse Taal- en Letterkunde, met een 1e graad lesbevoegdheid
  • Ervaren docenten algemeen, zakelijk en technisch Engels
  • Steeds in ontwikkeling, door cursussen, vakliteratuur en vooral door de variatie aan opdrachtgevers, branches, bedrijven en cursisten.
Alice van Lenteren