Klant in beeld: Woningbouw corporatie Stadgenoot

Cursus zakelijk en technisch Engels voor Woningbouw Corporatie Stadgenoot

Dat leren wat je nodig hebt, gebeurt ook tijdens onze cursussen technisch Engels voor woningbouw corporaties. Medewerkers die alles wat met huren en het huurcontract te maken heeft, ook in het Engels moeten kunnen vertellen, leren in een korte cursus de juiste woorden en uitdrukkingen. Ook medewerkers die de woorden voor deurkruk, kraanleertje, afzuigkap en hoofdkraan willen weten, leren dit in dezelfde groep.

Deze cursussen, die we verzorgen in samenwerking met de Corporatie Academie, geven we aan kleine groepen met cursisten met heel verschillende niveaus. Wij vinden het belangrijk dat de deelnemers hun kennis naar een niveau hoger tillen. Dat doen ze in dit geval door te werken vanuit hun eigen inventarisatie van woorden die ze (nog) nodig hebben.  Iedereen werkt dus in de groep aan zijn eigen cursus. Ook vinden we het heel belangrijk dat de cursisten zich vrij voelen of gaan voelen om gesprekken in het Engels te voeren. Dat lukt gelukkig altijd.

Dit keer gaf ik les in Amsterdam, bij Stadgenoot. Daar waren behoorlijk wat deelnemers, zodat we toch 3 niveaugroepen hebben kunnen maken. Bij de evaluaties bleek gelukkig weer dat alle deelnemers erg tevreden waren over de inhoud en de docent,  en veel hadden geleerd.

 

Zoekt u ook een maatwerk cursus Engels? Zakelijk en/of technisch? Of Engels voor woningbouw corporaties?  Neem dan CONTACT op voor meer informatie.

2 reacties op “Klant in beeld: Woningbouw corporatie Stadgenoot

  1. Yorick Schram zegt:

    Alice, bedankt! Mijn team en onze medewerkers zijn ontzettend entousiast over de cursus. De woordenlijsten zijndirect geprint en in de praktijk ingezet, collega’s voelen zich zekerder en hebben veel energie opgedaan en interesse nog meer in de Engelsetaal.

    Ik kan onze samenwerking warm aanbevelen.

    Groeten, Yorick Schram (Stadgenoot)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 2 =