Klant in beeld: Wildkamp

Wildkamp in beeld

Wildkamp is een bekende groothandel in technische producten. Ze leveren standaard en maatwerk oplossingen en hebben vestigingen door het hele land. Je kunt er terecht voor producten voor elektriciteit, vijvers, bereging, verwarming en zelfs Led-verlichting.  Het hoofdkantoor staat in Lutten, vlak bij Hardenberg.

De medewerkers hebben steeds vaker contact met buitenlandse leveranciers en andere zakelijke contacten, zowel per email als per telefoon. Een aantal collega’s spreekt veel Engels op beurzen. Vandaar dat er behoefte was aan cursussen zakelijk Engels op 3 verschillende niveaus.

Een paar jaar geleden heeft Talenteren al cursussen zakelijk Engels gegeven aan medewerkers van de afdeling Logistiek.

Tijdens de cursus voor gevorderden hebben we gewerkt aan het spreken: telefoongesprekken, vergaderingen, presentaties, verkoopgesprekken, onderhandelingen en social talk. Ook het schrijven van e-mails kreeg veel aandacht. In de andere groepen hebben we vergelijkbare vaardigheden geoefend op het passende niveau.

De evaluaties van de cursisten waren weer heel positief: praktische cursussen met persoonlijke aandacht, veel geleerd en een flexibele docent.

Ben je ook op zoek naar een maatwerk cursus Engels? Zakelijk en/of technisch? Neem dan contact op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 3 =