Klant in beeld: Signify, voorheen Philips

Signify in beeld

Cambridge Business Vantage Certificate voor Signify

Philips, inmiddels natuurlijk Signify, in Winterswijk maakt verlichting. Philips is al jarenlang klant van Talenteren en vorig jaar hebben we daar weer met veel plezier een groot aantal cursussen gegeven; Zakelijk Engels, Nederlands en voorbereiding voor het Cambridge Business Vantage Certificate.

Alle examenkandidaten zijn geslaagd voor het Cambridge Business Vantage examen! Het examen is pittig: het toetst lees- en luistervaardigheid en natuurlijk ook schrijf- en spreekvaardigheid. Je wordt beoordeeld op het niveau van Engels maar ook op het schrijven van een goede samenhangende tekst of praatje. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste toon kan treffen. Dat laatste is soms nog het allermoeilijkst, omdat we in het Nederlands gewend zijn om heel direct te communiceren en we niet zo heel veel verschil maken in onze e-mails aan collega’s of klanten.

Voor de meeste cursisten is het niveau een hele uitdaging. Het grote voordeel van zo’n examen is dat je weet dat het goed zit met je Zakelijk Engels als je het Cambridge Vantage Certificate hebt behaald!

Zoek je ook een maatwerk cursus Engels? Zakelijk en/of technisch? Neem dan contact op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × twee =