Vindt u dat uw Engels schrijven beter kan, professioneler? Wilt u graag beter en makkelijker Engeltalige e-mails of zakelijk Engelstalige brieven kunnen opstellen? Kunt u vaak niet op de juiste woorden komen? Twijfelt u aan het niveau van uw Engelse rapporten?

Verbeter uw Engels schrijven op een effectieve en prettige manier, met de juiste inhoud, het juiste tempo en op het juiste moment.
Volg een cursus Engels schrijven op maat bij Talenteren.

Cursus Engels schrijven op maat

De cursus Engels schrijven volgen? De cursussen van Talenteren zorgen voor een optimale effectiviteit. Voor dat een eventuele cursus start, voeren wij altijd een voorgesprek met de cursist of met de opdrachtgever. Tijdens dit gesprek kan de cursist of de opdrachtgever zelf aangeven op welk gebied het Engels schrijven verbeterd moet worden. Daarnaast bepalen we ook het huidige niveau van Engels om het cursuspakket zo exact mogelijk bij de wensen en behoeften aan te laten sluiten. Heeft u vragen over onze taalcursussen of wilt u misschien direct een afspraak inplannen? Vul dan ons contactformulier in of bel 0523 – 760340.

Wat gaat u leren tijdens de Cursus Engels schrijven?

Cursus Engels schrijven Zoals hierboven al staat aangegeven maken wij de Cursus Engels schrijven op maat. U kunt uw Engelse vaardigheden verbeteren op de onderdelen en onderwerpen die u wilt. Onderstaand vindt u een aantal wensen die wij vaak terug zien komen. Op basis van uw huidige niveau van Engels worden deze onderdelen uiteraard op maat voor u geïntegreerd in de cursus.

We voeren eerst een voorgesprek. Daarin geeft u zelf de onderwerpen aan op het gebied van Engels schrijven waaraan u wilt werken. Daarnaast bepalen we uw huidige niveau van het Engels. Wij gaan tijdens de cursus aan de slag met bijvoorbeeld:

  • Brieven: Het opstellen van zakelijke brieven
  • E-mails: Het opstellen van zakelijke e-mails
  • Rapporten: Hoe stel je op de juiste manier een rapporten op in het Engels.
Natuurlijk breidt u uw woordenschat fors uit en leert u de belangrijkste grammatica. Er is aandacht voor interculturele communicatie en vakjargon. U kunt ook een combinatie maken met bijvoorbeeld technisch Engels of Engels voor een specifieke functie, bijvoorbeeld Engels voor HR, Engels voor managers, Engels voor de detailhandel.

Heeft u vragen of wilt u misschien direct een afspraak inplannen? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of direct telefonisch contact met ons opnemen via 0523 – 760340.

Vragen over deze cursus?

Wilt u meer weten over deze cursus? Bel ons, mail ons of maak een afspraak om op de thee te komen. U bent van harte welkom!

Neem vandaag nog contact op

Kennismaken

Wilt u meer weten? Bel ons, mail ons of maak een afspraak om op de thee te komen. U bent van harte welkom! Neem contact op

Onze klanten