U wilt natuurlijk het technisch Engels leren dat u in uw  werk nodig heeft. Technisch Engels is  veelomvattend. Het beslaat een gebied van algemene technische onderwerpen tot vakspecifieke taal op welk technisch gebied dan ook. Daarom is een maatwerk cursus het meest effectief.

Technisch Engels Hardenberg

Talenteren biedt maatwerk cursussen technisch Engels in Hardenberg. 

Een cursus Technisch Engels heeft meestal ook een behoorlijke component zakelijk Engels. Het spreken tijdens vergaderingen, aan de telefoon, bij presentaties kan ook deel zijn van de cursus. Het schrijven van rapporten en emails ook. Afhankelijk van uw leerbehoefte.

Jarenlange ervaring met heel uiteenlopende cursussen en kennis van de nieuwste inzichten over leeropbrengst maakt dat Talenteren u een goed advies kan geven over inhoud, lengte, en frequentie. Wij ontwikkelen een cursus die past bij u en uw werk. Dat u met plezier en gemakkelijker communiceert in het Engels is ons gezamenlijk doel.

Wat u leert

Talenteren verzorgt een maatwerk lessenprogramma: effectief, flexibel en praktijkgericht. Een maatwerk cursus kan zich bijvoorbeeld richten op

  • De producten die u verkoopt, in combinatie met het zakelijk Engels nodig voor werken in een stand, op een beurs.
  • De processen of procedures in uw bedrijf, gecombineerd met zakelijk Engels voor vergaderingen.
  • De uitleg van de werking van uw producten aan klanten of per tekst.
  • Het geven van een presentatie over een technisch onderwerp in combinatie met het zakelijk Engels handig voor presentaties

Tijdens het voorgesprek gaan we uitgebreid in op uw leerdoelen. We bespreken wat u nodig heeft aan woordenschat, voor zowel vakjargon als zakelijk Engels. We maken samen een lijst van de onderwerpen die we gaan behandelen. We bepalen uw niveau van beheersing van het Engels.

Talenteren adviseert wat de meest effectieve invulling van de cursus is en wij zorgen voor maatwerk lesmateriaal. Het aantal lessen hangt af van het huidige niveau en het leerdoel. In de praktijk varieert dat van 2 tot 20 lessen.

Meer informatie?

Bel, mail of maak een afspraak voor een kop koffie of  thee. U bent van harte welkom.

Neem vandaag nog contact op

Meer informatie?

Bel, mail of maak een afspraak voor een kop koffie of  thee. U bent van harte welkom.

Neem contact op

Onze klanten