Vindt u dat uw zakelijk Engels beter kan, professioneler? Wilt u makkelijker Engels spreken aan de telefoon of in vergaderingen? Kunt u vaak niet op de juiste woorden komen? Twijfelt u aan het niveau van uw Engelse rapporten? Verbeter uw Engels op een effectieve en prettige manier, met de juiste inhoud, het juiste tempo en op het juiste moment. Cursus Engels op maat bij Talenteren in Assen.

Cursus zakelijk Engels Assen op maat

Cursus Engels op maat volgen in Assen? De Cursus zakelijk Engels Assen op maat van Talenteren zorgen voor een optimale effectiviteit. Wij voeren altijd een voorgesprek met u als opdrachtgever, in dit gesprek geeft u zelf de onderwerpen aan en op welk gebied u uw business Engels wilt verbeteren. Daarnaast bepalen we uw huidige niveau van Engels om het cursuspakket zo exact mogelijk bij uw wensen en behoeften aan te laten sluiten. Heeft u vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Vul dan ons contactformulier in of bel 0523 – 760 340.

Wat gaat u leren?

Zoals hierboven al staat aangegeven maken wij onze taalcursussen op maat, u kunt uw Engelse vaardigheden verbeteren op de onderdelen en onderwerpen die u wilt. Onderstaand vindt u een aantal wensen die wij vaak terug zien komen, op basis van uw huidige niveau van Engels worden deze onderdelen uiteraard op maat voor u geïntegreerd in de cursus. We voeren eerst een voorgesprek. Daarin geeft u zelf de onderwerpen aan op het gebied van business Engels waaraan u wilt werken. Daarnaast bepalen we uw huidige niveau van het Engels. We bepalen gaan tijdens de cursus aan de slag met bijvoorbeeld:
  • Spreken: telefoneren, vergaderen, onderhandelen, presenteren
  • Schrijven: e-mails en brieven, rapporten, memo’s
  • Lezen: e-mails, rapporten, handleidingen, vakliteratuur
  • Luisteren: telefoneren, vergaderingen, presentaties
Natuurlijk breidt u uw woordenschat fors uit en leert u de belangrijkste grammatica. Er is aandacht voor interculturele communicatie en vakjargon. U kunt ook een combinatie maken met bijvoorbeeld technisch Engels of Engels voor een specifieke functie, bijvoorbeeld Engels voor HR, Engels voor managers, Engels voor de detailhandel. Wij leiden ook op voor de internationaal erkende certificaten van Cambridge: Business Preliminary, Business Vantage en Business Higher. Ook daar bieden wij maatwerk cursussen aan, dus we vullen uw kennis en vaardigheden aan waar dat nodig is.

Vragen over de cursus business Engels in Assen?

Wilt u meer weten? Bel ons, mail ons of maak een afspraak om op de thee te komen. U bent van harte welkom! Neem vandaag nog contact op

Kennismaken

Wilt u meer weten? Bel ons, mail ons of maak een afspraak om op de thee te komen. U bent van harte welkom! Neem contact op

Onze klanten