Cursus zakelijk Engels in Hardenberg op maat

Cursus zakelijk Engels in Hardenberg volgen? De maatwerk cursussen van Talenteren zorgen voor een optimale effectiviteit. Wij voeren altijd een voorgesprek met u als opdrachtgever, in dit gesprek geeft u zelf de onderwerpen aan en op welk gebied u uw zakelijk Engels wilt verbeteren. Daarnaast bepalen we uw huidige niveau van Engels om het cursuspakket zo exact mogelijk bij uw wensen en behoeften aan te laten sluiten. Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in of bel 0523 – 760 340.

Wat gaat u leren?

Zoals hierboven al staat aangegeven maken wij onze cursussen op maat, u kunt uw Engelse vaardigheden verbeteren op de onderdelen en onderwerpen die u wilt. Onderstaand vindt u een aantal wensen die wij vaak terug zien komen, op basis van uw huidige niveau van Engels worden deze onderdelen uiteraard op maat voor u geïntegreerd in de cursus.

We voeren eerst een voorgesprek. Daarin geeft u zelf de onderwerpen aan op het gebied van zakelijk Engels waaraan u wilt werken. Daarnaast bepalen we uw huidige niveau van het Engels. We bepalen gaan tijdens de cursus aan de slag met bijvoorbeeld:

  • Spreken: telefoneren, vergaderen, onderhandelen, presenteren
  • Schrijven: e-mails en brieven, rapporten, memo’s
  • Lezen: e-mails, rapporten, handleidingen, vakliteratuur
  • Luisteren: telefoneren, vergaderingen, presentaties

Natuurlijk breidt u uw woordenschat fors uit en leert u de belangrijkste grammatica. Er is aandacht voor interculturele communicatie en vakjargon. U kunt ook een combinatie maken met bijvoorbeeld technisch Engels of Engels voor een specifieke functie, bijvoorbeeld Engels voor HR, Engels voor managers, Engels voor de detailhandel.

Wij leiden ook op voor de internationaal erkende certificaten van Cambridge: Business Preliminary, Business Vantage en Business Higher. Ook daar bieden wij maatwerk cursussen aan, dus we vullen uw kennis en vaardigheden aan waar dat nodig is.

Vragen over de cursus zakelijk Engels Hardenberg?

Wilt u meer weten? Bel ons, mail ons of maak een afspraak om op de thee te komen. U bent van harte welkom!

Neem vandaag nog contact op

Kennismaken

Wilt u meer weten? Bel ons, mail ons of maak een afspraak om op de thee te komen. U bent van harte welkom!

Neem contact op

Onze klanten