Een internationaal erkend certificaat waarmee u het niveau van uw Engels kunt aantonen, is bijvoorbeeld het Cambridge Business English Certificate met ERK niveau B2 of C1.

Talenteren bereidt u voor op dit examen met een maatwerk cursus. Ons slagingspercentage is 98%.

Wat leert u tijdens onze cursus Cambridge business English in Hengelo?

Tijdens de cursus Cambridge business English worden uw vaardigheden op het gebied van zakelijk Engels schrijven, lezen, luisteren en spreken verbeterd. Zo leert u over heel uiteenlopende Business English onderwerpen communiceren, van marketing tot HR, van financiën tot logistiek. U leert goede e-mails, rapporten en memo’s schrijven.

Cambridge business English HengeloSchrijft u uzelf of uw medewerkers in voor onze cursus Cambridge business English, dan volgt er altijd eerst een test om te inventariseren wat het huidige niveau van Engels is. U krijgt van ons dan een pakket op maat.

Voorbereiding op het Cambridge English examen

Tijdens onze cursus Cambridge business English in Hengelo wordt u uiteraard voorbereid op het Cambridge English examen. De voorbereiding bestaat uit het bestuderen van woordenschat, spreken en schrijven over een breed scala van onderwerpen en het opfrissen van grammatica. Lezen en luisteren is ook onderdeel van de cursus.

Daarnaast doen we tijdens de cursus ook een aantal proef examens, zodat u precies weet wat u te wachten staat bij het examen om vervolgens het Cambridge business English certificate te behalen.

Een aantal activiteiten die wij in de cursus doen:

  • Engels luistervaardigheid oefenen
  • Engels leesvaardigheid oefenen
  • Zakelijke schrijfvaardigheid opdrachten
  • Spreekvaardigheid Zakelijk Engels oefenen

Talenteren verzorgt overigens niet alleen de cursus Cambridge business English, maar u kunt ook bij ons terecht voor een cursus zakelijk Engels of een cursus technisch Engels om uw Engelse vaardigheden te verbeteren. En alle cursussen kunnen ook bij u in het bedrijf worden gegeven. 

Vragen of direct aanmelden voor een cursus? Bel 0523 760 340 of vul ons contactformulier in.

Vragen over de Cambridge business English?

Wilt u meer weten over de cursus Cambridge business English of heeft u vragen over onze cursus zakelijk Engels Hengelo? Bel ons, mail ons of maak een afspraak om op de thee te komen. U bent van harte welkom!

Neem vandaag nog contact op

Kennismaken

Wilt u meer weten? Bel ons, mail ons of maak een afspraak om op de thee te komen. U bent van harte welkom!

Neem contact op

Onze klanten